Contacteer ons

Contact Persoon : Cindy

Telefoonnummer : 18025985825

WhatsApp : +8618025985825

Free call

Het Productsourcing van China Agent van Casa-Keramiek en Sanitaire Warenwandelgalerij

Plaats van herkomst: China Certificering: Document(CO/Form A/Form F/Form R/Form E/AZO free/Nickel free/Lead free/Cadmium free/CE/FCC/SGS)

Gedetailleerde informatie

One-stop provider van de de uitvoeroplossing:: Om customers do business in China ruimer te helpen De fabriek van middelen voorziet:: De hulp die u van fabrieken hebt gekocht
Snelle Reactie:: Antwoord snel tijdens werkuren De zorgvuldige Dienst:: Zorgvuldige beheer & inspectie
sleutelwoord:: Sourcing van het Foshanmeubilair van de Cargadoorchina Guangzhou van de Agenteninspectie de Kopende Productensourcing:: meubilair, bouwmateriaal, sanitaire waren, hotelvoorraden, keramische tegel, lampen en lantaarns, LE
Hoog licht:

foshan china furniture mall

,

foshan guangzhou furniture market

Productomschrijving

 

De Sanitaire Markt van China Guangzhou Foshan

Foshan heeft de grootste & meest professionele sanitaire markt in China. Als Casa is de wandelgalerij de uitvoerige markt voor het integreren architecturale keramiek, sanitaire keramiek, van vrije tijds sanitaire waren, van de hardware en van het water toebehoren. Het meeste middel aan high-end merken in binnen geregeld China.

 

Casakeramiek en Sanitaire warenwandelgalerij

De Casawandelgalerij is een uitvoerige basis die van de handelsverwerving architecturale keramiek, sanitaire keramiek, vrije tijds sanitaire waren, hardware en watertoebehoren, evenals dagelijks-gebruik, kunsten en ambachtenkeramiek integreren, en informatie-uitwisselingactiviteiten verstrekken voor internationale zakelijke services. Zijn de populairste markt voor bouwmaterialen. Het meeste middel aan high-end merk in binnen geregeld China.
Bedrijfswerkingsgebied: bouwkeramiek, sanitaire keramiek, vrije tijdsbadkamers, de delen van het hardwarewater en andere badkamerstoebehoren en dagelijkse gebruik, kunsten en ambachtenkeramiek.

 

 

Het Productsourcing van China Agent van Casa-Keramiek en Sanitaire Warenwandelgalerij 0

 

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

916915152@qq.com
+8618025985825
cindy-YOYO
cindyrainbowtear