Contacteer ons

Contact Persoon : Cindy

Telefoonnummer : 18025985825

WhatsApp : +8618025985825

Free call

Thermische Geïsoleerde Gordijngroothandelsmarkt met Dichtingsring voor Slaapkamer

Plaats van herkomst: China Certificering: Document(CO/Form A/Form F/Form R/Form E/AZO free/Nickel free/Lead free/Cadmium free/CE/FCC/SGS)

Gedetailleerde informatie

One-stop provider van de de uitvoeroplossing:: Om customers do business in China ruimer te helpen De Commissie:: Betaalbare commissie sinds 1%
Goederen die kopen:: Goederen consolidatie en op tijd pakhuis/Inspectie/Kwaliteitscontrole/Levering Goederen die verschepen:: DHL/fedex/TNT/EMS/UPS drukken (Huis-aan-huis) Container (LCL/FCL) Overzees verschepend (Haven aan Ha
Goederensourcing: De uitnodigingsbrief voor Visum aan China/De hotelreservering/de Auto nemen de dienst op sleutelwoord:: Sourcing van het Foshanmeubilair van de Cargadoorchina Guangzhou van de Agenteninspectie de Kopende
Hoog licht:

soundproof curtains market

,

foshan furniture sourcing agent

Productomschrijving

De Online Thermische Aankoop van luxueuze Elektriciteitspannegordijnen Geïsoleerd met Dichtingsringsgordijnen voor Slaapkamer

 

Behandelde Lijnen:
1. Meubilair
2. Hotel en Restaurantprojecten, Villa's en Flats
3. Medische en het Ziekenhuisprojecten en Offertes
4. Partijlevering
5. Nieuw Productontwikkeling en Steekproefvoorbereiding
6. Bouwmaterialen

 

Uw Bureau & medewerker in China.

Onze Dienst:


1. Sourcing producten
wij kunnen om het even welke producten voor u, minstens 3 leveranciers voor één product vinden, zodat kunnen wij geschikte samen vergelijken en kiezen.

 

2. Sparen het verschepen Kosten:
Wanneer u sommige steekproeven en goederen van verschillende leveranciers koopt, kunnen wij hen en pak in één pakketschip aan u samen verzamelen. Voor besparing het verschepen kosten en belastingsplicht in uw land.

 

3. Sparen handprijs:
Wanneer u van sommige leveranciers koopt, wat meer prijs van de bankhand zal kosten. Nadat u ons het totale bedrag overbrengt, zullen wij elke leveranciers betalen. U hebt slechts loon één keer nodig handprijs voor overdracht ons.

 

4. Voor QC die testen:
Als u niet gekomen China vaak, wij het testen kunnen doen en video maken voor u in leveranciersfabriek. Zo kunnen wij correct alles zien en de goederen zijn tribune langs voor het verschepen.

 

5. De verpakkingsdiensten:
Sommige tijden, voor steekproeven of goederen één of andere zeer goed ingepakte niet leverancier, zodat hebben daar risico voor gebroken op de manier of verloren op de manier. Nadat wij hen verzamelen, zullen wij repack hen veilig en stal.

 

6. Vertaler:
Wanneer u aan China komt, kunnen wij uw vertaler zijn en guider. Om meer tijd in kopend China te besparen.

 

7. De Commissie:
Welkom om met ons te spreken, zeker zijn wij wij beste en geschikte voor u.

 

Thermische Geïsoleerde Gordijngroothandelsmarkt met Dichtingsring voor Slaapkamer 0

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

916915152@qq.com
+8618025985825
cindy-YOYO
cindyrainbowtear