Contacteer ons

Contact Persoon : Cindy

Telefoonnummer : 18025985825

WhatsApp : +8618025985825

Free call

Online de Aankoopkwaliteitscontrole en Levering van het woonkamergordijn op tijd

Plaats van herkomst: China Certificering: Document(CO/Form A/Form F/Form R/Form E/AZO free/Nickel free/Lead free/Cadmium free/CE/FCC/SGS)

Gedetailleerde informatie

One-stop provider van de de uitvoeroplossing:: Om customers do business in China ruimer te helpen De Commissie:: Betaalbare commissie sinds 1%
Goederen die kopen:: Goederen consolidatie en op tijd pakhuis/Inspectie/Kwaliteitscontrole/Levering Goederen die verschepen:: DHL/fedex/TNT/EMS/UPS drukken (Huis-aan-huis) Container (LCL/FCL) Overzees verschepend (Haven aan Ha
Goederensourcing: De uitnodigingsbrief voor Visum aan China/De hotelreservering/de Auto nemen de dienst op sleutelwoord:: Sourcing van het Foshanmeubilair van de Cargadoorchina Guangzhou van de Agenteninspectie de Kopende
Hoog licht:

curtain wholesale market

,

foshan furniture sourcing agent

Productomschrijving

Van de Woonkamergordijnen van de fabrieks de Europese Elektriciteitspanne Online Aankoop

 

Hoe te om een Goede Sourcing Agent te vinden?

 

China nog is het goedkoopste land voor fabrikanten en detailhandelaars in de V.S. aan bron voor delen en goederen. China is gebleken verkeerd het concept laag loon aan lage vaardigheid vergelijkt. China is een land dat hoogst lage lonen aan geschoolde arbeiders aanbiedt. Dit is één van de redenen heel wat Westelijke onderneming, de inbegrepen V.S., sourcing het grootste deel van hun delen en goederen van China is.

China biedt een combinatie lage kosten, goed ontwikkeld vaardigheden en beleid aan die investor-friendly zijn. Het is daarom geen verrassing dat de organisaties van alle delen van de wereld ondernemingen in China willen vestigen.

Er zijn nochtans heel wat bedrijven die aan brondelen willen en goederen van China maar niet zo scherp in vestiging een volslagen en bedrijf-bezeten het kopen bureau in het land zijn. Dit is waar sourcing de agenten van China binnenkomen.

 

Hoe te Bronproducten van China?

U kunt van een aantal opties kiezen als u aan bronproducten van China wilt.

  • Internet zoek

Dit is de rendabelste en gemakkelijkste optie. U kunt uw onderzoek door Google of Bing doen. U kunt van business-to-business) platforms van B2B (zoals Alibaba, Made-in-China.com en de Globale Diensten ook gebruik maken. U kunt uw onderzoek organiseren door wettige leveranciers te filtreren. U kunt zich ook op goede overzichten baseren. De meeste B2B-sourcing platforms verstrekken een lijst van onderschreven leveranciers en op de zwarte lijst gezette leveranciers.

  • Sociale Media

Hoewel niet alle leveranciers van hun sociale media aanwezigheid bewust zijn, kunnen zij een goede bron voor overzichten en terugkoppeling van waarschijnlijke leveranciers zijn. Bovendien, zijn er groepen in LinkedIn die zich op de leveranciers van China zoals Sourcing van China en het Sourcing van China Forum concentreren. U kunt ook om het even welke klachten tegen een leverancier bij het Oplichterijrapport controleren.

  • De handel toont

Door aanwezig te zijn toont de handel u krijgt om wettige leveranciers te ontmoeten. U kunt hen face to face ontmoeten en zij kunnen hun bedrijfprofielen, producten, productiemogelijkheden en andere belangrijke bedrijfszorgen grondig verklaren. De kantonmarkt is de grootste handelsbeurs van China die tweemaal per jaar wordt gehouden. De markt Oost- van China anderzijds is de grootste regionale handelsbeurs van China. Beide handelsbeurzen trekken duizenden potentiële kopers aan. De Chinese leveranciers wonen ook de meeste industrie-specifieke handelsbeurzen in de V.S. zoals het International Consumer Electronics Show (CES) van Las Vegas bij.

  • Huur een Sourcing Agent in

Een sourcing agent is iemand wie het vermogen heeft om u met het sourcing en verwervingsproces te helpen. Wanneer u een sourcing agent inhuurt, kan hij met het volledige het kopen proces helpen van het identificeren van een leverancier al manier aan verzending en logistiekbeheer.

 

Online de Aankoopkwaliteitscontrole en Levering van het woonkamergordijn op tijd 0

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

916915152@qq.com
+8618025985825
cindy-YOYO
cindyrainbowtear