Contacteer ons

Contact Persoon : Cindy

Telefoonnummer : 18025985825

WhatsApp : +8618025985825

Free call

Van de de Gordijnenmarkt van China Guangdong de Geluiddichte de Leverings Verschepende Forwarder Dienst

Plaats van herkomst: China Certificering: Document(CO/Form A/Form F/Form R/Form E/AZO free/Nickel free/Lead free/Cadmium free/CE/FCC/SGS)

Gedetailleerde informatie

One-stop provider van de de uitvoeroplossing:: Om customers do business in China ruimer te helpen De Commissie:: Betaalbare commissie sinds 1%
Goederen die kopen:: Goederen consolidatie en op tijd pakhuis/Inspectie/Kwaliteitscontrole/Levering Goederen die verschepen:: DHL/fedex/TNT/EMS/UPS drukken (Huis-aan-huis) Container (LCL/FCL) Overzees verschepend (Haven aan Ha
Goederensourcing: De uitnodigingsbrief voor Visum aan China/De hotelreservering/de Auto nemen de dienst op sleutelwoord:: Sourcing van het Foshanmeubilair van de Cargadoorchina Guangzhou van de Agenteninspectie de Kopende
Hoog licht:

curtain wholesale market

,

foshan furniture sourcing agent

Productomschrijving

Koop Gordijnen het Online Aankoopsourcing Verschepende Agentschap van Agentenchina

 

Is de Xiqiao Textielstad een uitvoerige groothandelsmarkt op grote schaal van textiel voor het gehele land en in het buitenland, en ook een uitvoerig en multifunctioneel commercieel centrum

 

De gordijngroothandelsmarkt in Xiqiao-Stad, Nanhai-District, Foshan-Stad, de Provincie van Guangdong is een combinatie R&D, ontwerp, productie en verkoop. Besteed aandacht aan de algemene ontwikkeling en het ontwerp van stof, het ontwerp, technologie en stijl, streef ernaar om interpretatie te perfectioneren, elegantie, manier, warmte toevoegen en Romaans aan uw huis, is het een populaire groothandelsmarkt voor gordijnstof.

 

 

 

 

Als professionele lokale kopende agent, wat kunnen wij voor u doen?

 

1. het zoeken van verschillende goederen in verschillende gebieden als uw requirments. Onze kopende Dpt is professioneel en kent zeer goed de markten. Wij weten het waar te om de goederen bij goede prijs en goede kwaliteit te kopen. Wij kunnen verschillende prijzen en kwaliteit te weten komen volgens uw het vereisen en dan beste kiezen u houdt van.

 

2. boek resterant of hotel, privé auto voor het leiden van u tot waar u wilt gaan.

 

3. wij kunnen u ook begeleiden aan markt en als vertaler voor u werken. Wij kunnen u tot om het even welke stad in China zoals de steden enz. leiden van Guangzhou, van Zhongshan, van Dongguan, van Foshan en Shenzhen-aangezien u houdt van.

 

4. helpend u om met de leverancier in onze lokale taal te onderhandelen, en wij slagen altijd in het krijgen van de lagere prijzen.

 

5. opvolgend uw orden en keepping werkte u op de situatie van de orde, het controleren van de goederen, het schikken van de verzending en het maken van de noodzakelijke documenten bij. Allen kunnen door ons tot de volledig gebeëindigde orde worden gedaan.

 

6. De laagste commissie zal door ons worden geladen. Dat is 1%-5% van de totale waarde. Het hangt van het totale bedrag af u opdracht geeft tot.

 

Prijs en Betaling

ONZE DE DIENSTprijs
Onze dienst omvat maar etc. beperkt niet tot bouwmaterialen zoals Tile.Mosaic, Sanitaire Steen, Meubilair. Al productprijs die wij is de prijs van de leverancier hebben opgegeven, die) kunnen zijn prijs de Franco fabriek van EXW (, FOB of CIF termijnen (de termijnen hangen van u af).
Onze sourcing dienst is vrij. Als u van onze dienst en prijs houdt die wij hebben aangeboden, dan plaatst u orde.
Wij laden slechts redelijke percenten van productbedrag als service, en wij zullen het produceren opvolgen, zullen producten, inspecteren en zullen het verschepen beheren. Wij kunnen als uw eigen sourcing afdeling in China werken.

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

916915152@qq.com
+8618025985825
cindy-YOYO
cindyrainbowtear