Contacteer ons

Contact Persoon : Cindy

Telefoonnummer : 18025985825

WhatsApp : +8618025985825

Free call

Professioneel Foshan-Sourcing Agentengoederen Consolidatie en Pakhuis

Plaats van herkomst: China Certificering: Document(CO/Form A/Form F/Form R/Form E/AZO free/Nickel free/Lead free/Cadmium free/CE/FCC/SGS)

Gedetailleerde informatie

One-stop provider van de de uitvoeroplossing:: Om customers do business in China ruimer te helpen Goederen die kopen:: Goederen consolidatie en op tijd pakhuis/Inspectie/Kwaliteitscontrole/Levering
Goederen die verschepen:: DHL/fedex/TNT/EMS/UPS drukken (Huis-aan-huis) Container (LCL/FCL) Overzees verschepend (Haven aan Ha Onze inspectie:: Wij zullen de hoeveelheid, het ontwerp, het materiaal, de kleur, de grootte enz. inspecteren.
Guangzhouvertaler:: Engels-Chinese Tolk sleutelwoord:: Sourcing van het Foshanmeubilair van de Cargadoorchina Guangzhou van de Agenteninspectie de Kopende
Hoog licht:

soundproof curtains market

,

foshan furniture sourcing agent

Productomschrijving

Sourcing van Foshan China van de gordijnen Online Aankoop Adviseur Chinese Kopende Agent

 

Is de Xiqiao Textielstad een uitvoerige groothandelsmarkt op grote schaal van textiel voor het gehele land en in het buitenland, en ook een uitvoerig en multifunctioneel commercieel centrum

 

De gordijngroothandelsmarkt in Xiqiao-Stad, Nanhai-District, Foshan-Stad, de Provincie van Guangdong is een combinatie R&D, ontwerp, productie en verkoop. Besteed aandacht aan de algemene ontwikkeling en het ontwerp van stof, het ontwerp, technologie en stijl, streef ernaar om interpretatie te perfectioneren, elegantie, manier, warmte toevoegen en Romaans aan uw huis, is het een populaire groothandelsmarkt voor gordijnstof.

 

Hoe te om een Goede Sourcing Agent te vinden?

 

China nog is het goedkoopste land voor fabrikanten en detailhandelaars in de V.S. aan bron voor delen en goederen. China is gebleken verkeerd het concept laag loon aan lage vaardigheid vergelijkt. China is een land dat hoogst lage lonen aan geschoolde arbeiders aanbiedt. Dit is één van de redenen heel wat Westelijke onderneming, de inbegrepen V.S., sourcing het grootste deel van hun delen en goederen van China is.

China biedt een combinatie lage kosten, goed ontwikkeld vaardigheden en beleid aan die investor-friendly zijn. Het is daarom geen verrassing dat de organisaties van alle delen van de wereld ondernemingen in China willen vestigen.

Er zijn nochtans heel wat bedrijven die aan brondelen willen en goederen van China maar niet zo scherp in vestiging een volslagen en bedrijf-bezeten het kopen bureau in het land zijn. Dit is waar sourcing de agenten van China binnenkomen.

 

 

 

Je zou deze kunnen zijn
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

916915152@qq.com
+8618025985825
cindy-YOYO
cindyrainbowtear